Yoga & Pilatus

ARTBELL biedt een ruim assortiment aan yoga en Pilates producten tegen de scherpste prijzen. We bieden een verscheidenheid aan yogamatten, yogaballen, pilatesringen, yogastenen, yogawielen, yogablokken, yogakits en andere yogaaccessoires die geschikt zijn voor gebruik in fitnesscentra en yogastudio's. We gebruiken hoogwaardige materialen en bieden een uitstekende productkwaliteit om aan uw behoeften te voldoen en u een betere winkelervaring te bieden.

Wanneer u kiest voor de yoga- en pilatesproducten van ARTBELL, kunt u genieten van onze professionele maatwerkservices. We zullen een reeks yoga- en pilatesproducten, productverpakkingen en merkontwerpdiensten aanbevelen die geschikt zijn voor u op basis van uw behoeften. Wij heten u van harte welkom om bij ons te komen winkelen.

Uw merk versterken met
Onberispelijke diensten

Ons professionele verkoopteam kan uw behoeften gemakkelijk begrijpen en u een volledige oplossing bieden.

> Voor superkopers van offline retailers: We bieden promotieposters, video's en displaystands.

> Voor e-commerce kopers: Wij bieden e-commerce marketingmateriaal, winkel VI, op maat gemaakte productseries

Waarom zou je kiezen ARTBELL Yoga & Pilatus

Bij ARTBELL heb je een breed scala aan opties, van kleur tot materiaal, vorm tot functie, vaste handgreep tot verstelbare handgreep, enz.

01
concurrerende Prijs

Artbell kan concurreren en de wereldwijde topmerken vervangen door een meer redelijke prijs.

02
Betere gebruikerservaring

Artbell is goed ontworpen, wat uw klanten een goede ervaring kan bezorgen.

03
OEM & ODM & Aangepast

Onze producten kunnen worden aangepast aan de vraag van de klant, accepteren ook OEM / ODM.

04
Professionele Team

We hebben het geluk dat we een toegewijd en hardwerkend team hebben voor het afhandelen van elk klantproject. Onze professionele en snelle reactie kan u veel tijd en energie besparen.

05
Creatieve oplossingen

Door gebruik te maken van onze enorme productie-expertise, delen we graag onze ideeën en oplossingen met klanten die altijd een nuttige back-up kunnen zijn voor potentiële behoeften.

06
Premium kwaliteit

Van fitnessproducten tot buitenverpakkingen, zelfs streepjescodes en markeringen van producten, al deze informatie wordt goed geïnspecteerd door ons interne QC-team om elke veilige verzending te garanderen.

Onze meest gestelde vragen

Hoe krijg ik een monster?
Kleur- en staalkaart kunnen gratis worden verstrekt, betaal alleen voor levering. Voor op maat gemaakte monsters kunt u contact met ons opnemen.
Biedt u garantie voor de producten?
Ja, we bieden 1-3 jaar garantie op onze producten.
Hoe om te gaan met defecte producten of om de defecte producten terug te betalen?
Ten eerste. Onze producten worden geproduceerd in een strikt kwaliteitscontrolesysteem en het defecte percentage zal minder zijn dan 0.2%. Ten tweede. Tijdens de garantieperiode zullen we u vervangen door nieuwe onderdelen.
Wat is uw betalingstermijn?
We doen regelmatig een aanbetaling van 30% en een saldobetaling van 70% via TT. Op basis van onze samenwerking kunnen we ook op andere manieren betalen. Als u speciale verzoeken heeft, kunt u ons een aanvraag sturen.