Smithmachine II

Deel product in je:
  • Ongeëvenaarde kabel-poelieverhoudingen voor superieure prestaties
  • Robuuste stalen staanders voor stabiliteit en duurzaamheid
  • Veelzijdig squatrek met gevoerde beentrainingsstang
  • Innovatieve flexiestang voor dynamische oefeningen
  • Smith Machine voorzien van gratis gewichtenopslag
  • Geïntegreerd optrekstation voor beheersing van het bovenlichaam
  • Traploos verstelbaar katrolsysteem voor trainingen op maat
  • Optionele upgradekits voor uitgebreide trainingsopties
Productomschrijving
  1. The All-In-One Trainer features interchangeable 2:1 and 1:1 cable-to-pulley ratios, allowing you to tailor your workouts precisely to your needs. 

  2. Experience unparalleled resistance and control during rope exercises with either 60kg or 90kg combined weight options.

product Parameter
ArtNr YL-M13
Grootte gebruiken 2035 * 1730 * 2130mm
Netto Gewicht 302.4 kg
Bruto Gewicht 320 kg


Kenmerken

De belangrijkste staanders van de Trainer zijn gemaakt van supersterk 10- en 12-gauge staal, wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid die zelfs de meest intensieve trainingen kan weerstaan. Train met vertrouwen, wetende dat deze trainer is gebouwd om lang mee te gaan.

Ontdek de veelzijdigheid van het squatrek, compleet met een gevoerde beentrainingsstang voor effectieve trainingen van het onderlichaam. Omarm de vrijheid om uw beenspieren uit te dagen en optimale krachttoename te bereiken.

De Trainer is voorzien van een flexiestang, die een breed scala aan dynamische oefeningen biedt om meerdere spiergroepen te trainen. Geniet van de veelzijdigheid van dit accessoire terwijl u uw fitnessregime verbetert.

Ervaar de vrijheid en veelzijdigheid van de Smith-machine terwijl u verschillende oefeningen uitvoert met losse gewichten (niet inbegrepen). Houd uw vrije gewichten en halters georganiseerd met de handige opbergfunctie.

De All-In-One Trainer beschikt over een geïntegreerd optrekstation, waarmee u uw bovenlichaam gemakkelijk kunt versterken. Ga de uitdaging aan om verschillende pull-upvariaties onder de knie te krijgen voor een goed afgeronde training.

Personaliseer uw trainingen met het traploos verstelbare katrolsysteem. Accessoires zoals de lat bar, curl bar en tricepstouw voegen veelzijdigheid toe aan uw oefeningen en zorgen voor een goed afgeronde fitnesservaring.

Verbeter uw trainingsmogelijkheden met optionele upgradekits, waaronder Leg Press Support, Workout Display Board, Monolift, Rack Knee Brace, Landmine, Jammer Arm en Leg Press. Pas uw trainer aan zodat deze bij uw fitnessdoelen past.

Let op: Neem nu contact met ons op voor meer informatie over ons groothandelsaanbod en hoe ARTBELL FITNESS een revolutie teweeg kan brengen in uw fitnesscentrum.

deze link
Leer meer van FAQ
Je zult merken dat je werkt in een echt partnerschap dat resulteert in een ongelooflijke ervaring en een eindproduct dat het beste is.
Hoe krijg ik een monster?
Kleur en voorbeeldkaart kunnen zijn:gratis verstrekt, betaal alleen voor bezorging. Neem voor aangepaste monsters contact met ons op.
Biedt u garantie voor de producten?
Ja, we bieden 1-3 jaar garantie op onze producten.
Hoe om te gaan met defecte producten of om de defecte producten terug te betalen?
Ten eerste. Onze producten worden geproduceerd in een strikt kwaliteitscontrolesysteem en het defecte percentage zal minder zijn dan 0.2%. Ten tweede. Tijdens de garantieperiode zullen we u vervangen door nieuwe onderdelen.
Hoe zit het met de betaling?
Wij accepteren betaling door alibaba handelsverzekering of T/T of L/C betalingen
Als je meer vragen hebt, stuur ons dan een e-mail