Hoe zorgen we ervoor dat we het beste fitnessproduct aan onze klanten leveren?
Het professionele advies van ARTBELL zal u helpen om de meest geschikte materialen en vormen voor uw doelmarkt te selecteren, terwijl ons ontwerpersteam u zal helpen om het product te optimaliseren, waarbij de stijl wordt gecombineerd met prestaties en duurzaamheid. Vertrekkend van een simpele schets werken we nauw met u samen om uw idee te realiseren. Ons doel is om uw droomproduct te produceren zonder uw budget te overschrijden!
Aanvraag indienen
01Aanvraag indienen
Ons team bestudeert uw behoeften in detail en adviseert u de meest geschikte productoplossing.
Design
02Design
Ons ontwerpersteam werkt volgens de eisen. We accepteren uw logo, aangepaste patronen of tekening.
Stuur voorbeelden
03Stuur voorbeelden
Na een eerste controle door ons team, sturen we u monsters.
Batchproductie
04Batchproductie
Na monsterbevestiging, massaproductie van producten:
Verpakking & Levering
05Verpakking & Levering
Uw voltooide bestellingen worden correct verpakt in uw aangepaste verpakking en naar u verzonden via vertrouwde logistieke bedrijven.

serviceUw merk versterken met onberispelijke services!
We begrijpen e-commerce en we kunnen uw vraag snel begrijpen en uw online zaken gemakkelijker maken. Wij bieden de beste one-stop-service van verkoop tot ontwerp tot after-sales. Samen bouwen we aan een mooiere toekomst op het gebied van sport & fitness!
Sterk after-sales team
Sterk after-sales team
Documentaire dienst
Documentaire dienst
One-stop-service voor grensoverschrijdende e-commerce
One-stop-service voor grensoverschrijdende e-commerce
Productaanpassing
Productaanpassing
Professioneel verkoopteam
Professioneel verkoopteam
Rijke productie-ervaring:
Rijke productie-ervaring:
01Rijke productie-ervaring:
35+ jaar productie-ervaring, geavanceerde productiemachines, een week om te proeven, 45-55 dagen voor bulkgoederen, kwaliteitsborging van het product, prijsstabiliteit.
02Professioneel verkoopteam
Professioneel verkoopteam, volg uw bestellingen op, geef u oplossingen en de nieuwste branche-informatie, ons doel is om u op uw gemak te laten voelen .
03PRODUCTAANPASSING
Producten kunnen op maat gemaakte materialen, kleur, stijl, functie, verpakking en andere uitgebreide geïntegreerde diensten op maat zijn, we hebben een professioneel matrijsteam, matrijsvariëteit, hoge productafstemmingsgraad, om u te helpen uw ideeën en creatie elke keer te realiseren.
04GRENSOVERSCHRIJDENDE ELEKTRICITEIT
Grensoverschrijdende e-commerce one-stop-service, van producten tot verpakking, aangepast aan uw eigen merk, meer dan 10 jaar Amazon-verkopersservice-ervaring, om u te voorzien van planning van productverpakkingsgrootte, FBA-labelservices, van deur tot deur en andere Diensten.
05DOCUMENTAIRE DIENST
Follow-up klantinspectie, zoals hoeveelheid is correct, verpakking is intact; Follow-up van de klanttevredenheid met het product, of er een defect is, als de klant bezwaar heeft, tijdige communicatie.
06STERK AFTER-SALES TEAM
Sterk after-sales team, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een probleem, onze samenwerking zal langer duren dan uw verwachting om u volledige after-sales bescherming te bieden.