Gekwalificeerde bekwaamheid in fitness
productie van apparatuur:
ARTBELL, opgericht in 1987, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van sportartikelen en fitnessapparatuur.
Onze belangrijkste producten zijn onder meer krachtfitness, sportaccessoires, fitnessaccessoires, yoga & pilatus, massage & revalidatie en boksen & gewichtsbeschermers. Na voortdurende en vastberaden ontwikkeling worden de producten van het bedrijf over de hele wereld verkocht en is het eigen merk "ARTBELL" in veel landen gepromoot.
Neem gerust contact met ons op met al je vragen, we kijken ernaar uit om met je samen te werken, en samen kunnen we bouwen aan een mooiere toekomst op het gebied van sport & fitness!
One-stop-service
35 + jarenlange ervaring in het veld hebben we het vertrouwen om al uw wensen uit te laten komen
Ons professionele verkoopteam kan gemakkelijk: begrijp uw behoeften en u voorzien van een hele oplossing
Begeleidend consult, u kunt ons elk idee vertellen dat u voor uw merk heeft, wij bieden: volledige aanpassing van kleur tot logo
Geavanceerde machines en volledige productielijnen, we bezitten een verscheidenheid aan mallen die voldoen aan de meeste producten op de markt;
Introductie van de oprichter
Artbell werd in 1987 opgericht door Apple Chow. In de afgelopen 30 jaar heeft ze al haar inspanningen gewijd aan de commerciële sportindustrie en heeft ze de beste kwaliteit sportartikelen en fitnessapparatuur naar de wereld gebracht. Ze benadrukt altijd de kwaliteit van het product, wat ook de kern is van Artbell.
Wilt u meer over ons weten?
Op zoek naar inspiratie?
Vind al onze aantrekkelijke fitnessapparatuur in onze e-brochure. Klik op de link om onze gratis catalogus vandaag nog te downloaden!