Hacker-squatmachine

Deel product in je:
  • Vergeleken met de traditionele onhandige vorm, neemt dit ontwerp een ovale buis aan, die stijlvoller en genereuzer is. De rubberen handgreep wikkelt zich rond de stalen buis en de aluminium mouwafdichting is toegevoegd voor een betere grip op de spiertraining.
  • Uitstekende oppervlaktecoating, glad lassen.
  • Hoogwaardige stalen buis Q235.

  • Ons ontwerp kan een goed veiligheidsbeschermingseffect hebben door een handmatige trekpen.

Productomschrijving

Hack squats helpen je om je traditionele squat te verbeteren

Met hack-squats kunt u zwaardere gewichten tillen

Bouwt je hamstrings op

Hack-squats bouwen kernkracht op


product Parameter

PUNT NR. YL-FW-H1
SIZE
1920 * 1200 * 1550mm
Materiaal Op maat
logo Aangepast logo beschikbaar
Kleur Rood, geel, blauw
Verpakking 1PC / HOUTEN GEVAL
Kenmerken

1.Quad nadruk Zoals gezegd, de hoek van de hack squat en de afname van rompactivering zorgen ervoor dat je quads het grootste deel van de belasting en het meeste volume op zich nemen. Dit is geweldig als je grotere benen wilt bouwen. Je krijgt niet dezelfde betrokkenheid van het hele lichaam als bij een back squat, maar als je meer gefocust bent op het opbouwen van spieren: hack squats zijn misschien de juiste keuze.

2. Hack Squats helpen je om je traditionele squat te verbeteren We hebben besproken hoe de back squat de koning van alle oefeningen kan zijn, maar als je nieuw bent in de sportschool, voel je je er misschien nog niet klaar voor. De traditionele squat vereist een perfecte vorm om correct te worden uitgevoerd. Het voordeel van de hack squat is dat het je helpt om de beweging te leren en hoe de spieren worden aangesproken.

3. Met hack-squats kunt u zwaardere gewichten tillen Als u al een tijdje hack-squats uitvoert, merkt u misschien dat uw kracht vrij snel verbetert. Dit komt omdat er niet zoveel aandacht is voor lichaamspositie, balans en coördinatie als bij back squats. Met de hack squat kun je je concentreren op de spieren, kracht en het gewicht omhoog duwen.

4. Bouwt je hamstrings De squat-beweging richt zich niet alleen op de quads en bilspieren, maar ook op de hamstrings. Ook al zit je in een schuine positie met een hack squat, er is nog steeds hamstringactivatie. Omdat je in positie bent vergrendeld, merk je misschien dat het gemakkelijker is om de hamstrings in te schakelen en je erop te concentreren tijdens de squat.

5. Hack Squats Bouw kernkracht op Full-body oefeningen zoals deadlifts en squats vereisen dat grote rompactivering. Dit vereist sterke buikspieren. Hack-squats vereisen ook kernbetrokkenheid, maar het is veel gemakkelijker om je op je kern te concentreren, omdat je in positie bent vergrendeld. Een normale back squat vereist een focus op alle delen van het lichaam. Met een hack-squat kun je je kern effectiever gebruiken, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het balanceren van de halter op je rug en je lichaamshouding.

Video

deze link
Leer meer van FAQ
Je zult merken dat je werkt in een echt partnerschap dat resulteert in een ongelooflijke ervaring en een eindproduct dat het beste is.
Hoe krijg ik een monster?
Kleur en voorbeeldkaart kunnen zijn:gratis verstrekt, betaal alleen voor bezorging. Neem voor aangepaste monsters contact met ons op.
Biedt u garantie voor de producten?
Ja, we bieden 1-3 jaar garantie op onze producten.
Hoe om te gaan met defecte producten of om de defecte producten terug te betalen?
Ten eerste. Onze producten worden geproduceerd in een strikt kwaliteitscontrolesysteem en het defecte percentage zal minder zijn dan 0.2%. Ten tweede. Tijdens de garantieperiode zullen we u vervangen door nieuwe onderdelen.
Hoe zit het met de betaling?
Wij accepteren betaling door alibaba handelsverzekering of T/T of L/C betalingen
Als je meer vragen hebt, stuur ons dan een e-mail