ARTBELL-certificaat
Alle ARTBELL-producten hebben een compleet testproces ondergaan en hebben professionele producttestcertificaten
kwaliteitscontrole
Bij ARTBELL, alle productieprocessen worden strikt gecontroleerd en gecontroleerd, van het invoermateriaal tot de giet-, bewerkings- en verpakkingsprocedure.De zeven methoden van kwaliteitscontrole zijn de methoden voor kwaliteitsbeheer die ARTBELL respecteert. Het omvat voornamelijk controlekaarten, oorzaak-gevolg-grafieken, correlatiegrafieken, permutatiegrafieken, statistische analysetabellen, gegevensstratificatiemethoden, histogrammen, enz.
De 2 belangrijkste factoren die opvallen in de QC van Olympische staven zijn de vloeigrens en de treksterkte. Onze eigen krachttest om te garanderen dat elke halterstang voldoet aan de hoge standaard (statisch) die hij kan vasthouden voordat hij breekt of buigt en permanent vervormt.
Om de kwaliteit te garanderen, ARTBELL yogabal gaat uit van de bron van materialen. Onze hars PVC-materiaal is niet giftig en 100% veilig voor het menselijk lichaam. Ondertussen moet de druklimiet van de yogabal ongeveer 300 kg zijn, en onze strikte controle zorgt ervoor dat er geen duidelijke vervorming of explosiegevaar zal zijn, zelfs als zeer zware mensen erop drukken.
ARTBELL elastische riem is gemaakt van niet-giftige en milieuvriendelijke polymeer TPU-grondstoffen. Ons QC-team houdt toezicht vanuit verschillende perspectieven om de goede elasticiteit, zachte aanraking, slijtvastheid en vergelingsweerstand, enz. Te verzekeren. Het is sterk en toch zeer elastisch, dus het zal niet breken in geval van naaldwerk.