We hebben producten beschikbaar voor verschillende sporten en scènes.
WAAROM KIEZEN VOOR YOGA?

Yoga is een reeks rekoefeningen en houdingen die je doet met ademhalingstechnieken. Het biedt de krachtige voordelen van lichaamsbeweging. En aangezien yoga zachtaardig is, kan bijna iedereen het doen, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau.

Yoga is een 5,000 jaar oude discipline uit India. Het werd ontwikkeld als een oefening om lichaam en geest te verenigen. Er zijn veel takken van yoga. Alle yogastijlen kunnen helpen om je lichaam, geest en ziel in balans te brengen, maar ze bereiken dit op verschillende manieren.

Sommige yogastijlen zijn intens en krachtig. Anderen zijn ontspannend en meditatief. Het maakt niet uit welk type je kiest, yoga is een geweldige manier om je lichaam te strekken en te versterken, je geest te concentreren en je geest te ontspannen.

Yoga kan je sterker en flexibeler maken. Het is een geweldige manier om lenig en energiek te blijven. Je zult je ook meer gefocust en alert voelen. En yoga kan je helpen je goed te voelen en beter te functioneren in je dagelijks leven.

De zachte bewegingen van yoga zijn een belangrijke reden waarom het zo populair is. Yoga is goed voor mensen die al een tijdje niet actief zijn geweest. Het is goed voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, zoals artritis of osteoporose. U kunt de oefeningen aanpassen aan uw behoeften.

Maar yoga is ook geweldig als je al fit bent en een uitdagende work-out wilt. Naarmate je sterker en flexibeler wordt met yoga, is het gemakkelijker om andere soorten oefeningen te doen, zoals dansen, wandelen of zwemmen.

WELKE Yoga & Pilates KUNNEN JE HELPEN KRIJGEN?
Krijg kracht en uithoudingsvermogen
Krachtiger yogastijlen bevorderen kracht en uithoudingsvermogen.
Verhoog je concentratie
Een belangrijk onderdeel van yoga is ritmische, gerichte ademhaling. Dit kan je helpen focussen.
Houding verbeteren
Yogahoudingen versterken en openen strakke delen van het lichaam zoals de schouders en spieren van de bovenrug. Dit kan je helpen om een ​​goede houding aan te houden.
Stress verminderen
Yoga kan helpen de geest te kalmeren en stressniveaus te verlagen. Het doet dit door de geest te concentreren op het moment en de bewegingen.
We bieden een verscheidenheid aan producten voor verschillende sporten en fitness en we accepteren maatwerk, neem gerust contact met ons op met elke vraag of onderhandeling, we kijken ernaar uit om met je samen te werken!
WAAROM MOET JE KRACHTTRAINING PROBEREN?

Krachttraining kan u helpen gewicht te verliezen of te beheersen, en het kan uw metabolisme verhogen om u te helpen meer calorieën te verbranden en uw kwaliteit van leven te verbeteren. Krachttraining kan uw kwaliteit van leven verbeteren en uw vermogen om dagelijkse activiteiten uit te voeren verbeteren. Krachttraining kan ook uw gewrichten beschermen tegen blessures.

Verloren spieren zijn niet voor altijd verdwenen. Hoewel spierverlies een natuurlijk onderdeel van veroudering kan zijn, kunt u een aantal dingen doen om het te vertragen. Het is beter om te beginnen met het opbouwen van spieren als je jonger en in goede gezondheid bent. Maar het is nooit te laat om met krachttraining te beginnen.

WELKE KRACHTTRAINING KAN JE HELPEN KRIJGEN?
gewichtsbeheersing
Je lichaam zal spieren winnen met krachttraining, waardoor je meer calorieën kunt verbranden en je gewicht op een gemakkelijkere manier kunt beheersen.
Gezamenlijke flexibiliteit
Krachttraining zorgt ervoor dat uw gewrichten flexibel blijven en als u artritis heeft, kan het u helpen de stijfheid en pijn te verminderen.
Sterker botten
Krachttraining kan de dichtheid van uw botten verhogen, waardoor u het risico op fracturen kunt verkleinen.
Verhoogde spiermassa
Het verliezen van spiermassa is een normale toestand bij het ouder worden, maar krachttraining kan je helpen meer spieren op te bouwen en de trend te keren.
We bieden een verscheidenheid aan producten voor verschillende sporten en fitness en we accepteren maatwerk, neem gerust contact met ons op met elke vraag of onderhandeling, we kijken ernaar uit om met je samen te werken!
WAAROM MOET U AEROBISCHE TRAINING PROBEREN?

Je hebt vast wel eens van aërobe oefening gehoord, maar weet je wat aërobe oefening is en waarom mensen het aanbevelen?

Aërobe oefening verwijst voornamelijk naar een vorm van lichaamsbeweging waarbij het lichaam volledig wordt voorzien van zuurstof. De trainingstijd is over het algemeen langer dan 15 minuten, normaal gesproken kan dit 30 minuten zijn bij een gemiddelde intensiteit.

Je moet aerobe training proberen, omdat het het risico op obesitas, hartaandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes type 2, metabool syndroom, beroerte, bepaalde soorten kanker en andere ziekten kan verminderen. Bovendien kunnen gewichtdragende aerobe oefeningen, zoals wandelen, zelfs het risico op osteoporose helpen verminderen.

Regelmatige aerobe oefeningen kunnen uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren door uw vermogen om zuurstof te gebruiken te vergroten. Concreet gesproken verbetert het het vermogen van uw hart om bloed (en zuurstof) naar de spieren te brengen. Bij dezelfde trainingsintensiteit heb je bij aerobe training een langzamere hartslag in rust en een langzamere hartslag.

Er zijn veel voordelen van aerobe oefeningen. Aërobe training kan uw lichaam helpen meer zuurstof in uw bloed te krijgen, daarom zullen uw bloedvaten wijder worden en zal het vermogen van uw hart om bloed naar de spieren te transporteren toenemen.

Bovendien maakt je lichaam endorfine aan als je aerobe oefeningen doet, waardoor je je in je dagelijks leven gelukkig en goed voelt!

WELKE Aërobe training KAN JE HELPEN KRIJGEN?
Verhoogt HDL of "goed" cholesterol
Verlaagt de bloeddruk
Verlaagt het risico op hartaandoeningen
Verbetert de cardiovasculaire conditie
We bieden een verscheidenheid aan producten voor verschillende sporten en fitness en we accepteren maatwerk, neem gerust contact met ons op met elke vraag of onderhandeling, we kijken ernaar uit om met je samen te werken!
WAAROM IS STRETCHEN ZO BELANGRIJK?

Veel mensen negeren het belang van stretchen en denken dat alleen hardlopers of gymnasten dit nodig hebben, maar in feite moeten we allemaal regelmatig stretchen, indien mogelijk dagelijks. Het is noodzakelijk voor ons lichaam om onze mobiliteit en flexibiliteit te beschermen.

Dagelijks rekken kan onze spieren sterk en flexibel maken, daarom zijn we in staat om zoveel bewegingen in de gewrichten te behouden. Zonder dit zullen onze spieren korter en erg strak worden, wat onze gezondheid in gevaar brengt, dat we last kunnen krijgen van gewrichtspijn, verrekkingen en andere spierblessures.

Rekken kan onze spieren sterk en flexibel maken, daarom zijn we in staat om zoveel bewegingen in de gewrichten te behouden. Zonder dit worden onze spieren korter en erg strak, wat onze gezondheid in gevaar brengt. Omdat in dit geval, wanneer we de spieren plotseling gebruiken, ze te zwak zijn om te strekken en we kunnen last krijgen van gewrichtspijn, verrekkingen en andere spierblessures.

WELKE STREK KAN JE HELPEN KRIJGEN?
Waarom je zou moeten strekken
Na de training kan stretchen helpen om je spieren los te maken en pijn en pijn te verlichten.
Verbetert de houding
Door de spieren van de onderrug, schouders en borst te strekken, blijft uw rug beter uitgelijnd en verbetert uw houding.
Bevordert de bloedsomloop
Rekken verhoogt de bloedtoevoer naar de spieren en gewrichten, waardoor er meer transport van voedingsstoffen mogelijk is.
Verbetert de mechanische efficiëntie
Stretch kan u helpen de mechanische efficiëntie en algehele functionele prestaties te verbeteren.
We bieden een verscheidenheid aan producten voor verschillende sporten en fitness en we accepteren maatwerk, neem gerust contact met ons op met elke vraag of onderhandeling, we kijken ernaar uit om met je samen te werken!
Welke PRODUCTEN kunnen worden gebruikt voor stretchtraining?